• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Crius

Crius ontwikkelt hoogwaardige LED verlichting in Nederland en importeert onder eigen naam de geproduceerde LED verlichting vanuit de hele wereld. Crius werkt nauw samen met state-off-art productiefaciliteiten, waar hun producten onder strikt toezicht en volgens de hoogste Europese eisen worden geproduceerd of geassembleerd.

De lichtrevolutie is in volle hevigheid losgebarsten. Introductie van LED verlichting als volwaardig alternatief op de bestaande, conventionele lichtbronnen heeft net zo'n grote impact als de uitvinding van de gloeilamp. Of zijn energiezuinige, maar milieubelastende opvolger: de fluorescentielamp.

Productieprocessen en veiligheid zijn afhankelijk van goede en krachtige verlichting. Crius biedt met een complete IP65 slagvaste LED armaturen; een uitkomst voor elke vraag binnen de industrie. Met armaturen tot wel 6000 lm en 50.000 branduren is de LED verlichting van Crius in staat om elke bestaande TL-armatuur te vervangen. Zijn de bestaande armaturen nog in goede staat, dan kan men overwegen om LED tubes aan te schaffen met een levensduur van minimaal 40.000 uren tot L70. Die oplossing is budgettair zeer interessant, maar voorkomt ook onnodige afvalstromen van in nog goede staat verkerende T8-armaturen.

Type
Kleur
Lichtstroom
Lichtkleur
Wattage
Dimbaar
Summer Sale
tafellamp hond
tafellamp hond
€89,95 AVP €71,96 *
Summer Sale
LED wandlamp binnen/buiten 6W
Summer Sale
LED wandlamp binnen/buiten 3W 3000K
Summer Sale
LED wandlamp binnen/buiten 3W 3000K
Summer Sale
staande lamp unicorn
staande lamp unicorn
€149,99 AVP €119,99 *
Summer Sale
LED wandlamp binnen/buiten 10W 3000K
* Incl. btw Excl. Verzendkosten