Ondanks het corona virus doen wij onze uiterste best uw bestelling van voor 17 uur de volgende dag te leveren. Echter zijn wij ook afhankelijk van PostNL en kan het voorkomen dat de levering geringe vertraging oploopt.

Retourneren

Heeft u uw bestelling ontvangen en bent u niet helemaal tevreden of is er een andere reden waarom u de bestelling niet wilt, dan kunt u de bestelling retour sturen. U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Nadat u uw bestelling heeft geannuleerd, heeft u nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. De termijn van die 14 dagen gaat in op de dag na het annuleren van uw bestelling. U krijgt het volledige aankoopbedrag terug inclusief eventuele verzend- en betaalkosten. De kosten voor de retourzending zijn wél voor eigen rekening. 

Herroepingsrecht                                                                                                                                                                             

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zullen de producten en alle toebehoren onbeschadigd en -voor zover redelijkerwijs mogelijk- in de originele verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen wachten met terugbetalen, totdat wij de producten in goede orde hebben ontvangen of wanneer u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggestuurd al naargelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen wij u voor de terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, kunt u het modelformulier voor herroeping versturen naar:

A tot Z LED
Hofkamp 25
6161 DC Geleen

Of u kunt een e-mail sturen tezamen met het modelformulier naar: [email protected]

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn, dan wat nodig is om de kenmerken vast te stellen en de werking van het product, dan kan A tot Z LED waardevermindering aan u doorberekenen. Vergeet overigens niet uw aankoopbewijs mee terug te sturen.

Retour via Mijn account

Bovendien kunt u ook via de webwinkel een retour indienen. U logt in met uw account. Vervolgens gaat u naar ''Mijn bestellingen''. U klikt op bekijken naast de order waarvan u uw artikelen retour wilt sturen. Nu komt u in het overzicht van de betreffende order terecht. Onderaan klikt u op de knop: Artikelen retourneren. Vervolgens geeft u aan welke artikelen u retour wilt sturen. Producten die u wilt behouden, laat u op 0 staan. Daarna geeft u (optioneel) aan wat de reden voor retour is en welke actie wij dienen te ondernemen. Als laatste klikt u op ''Verstuur'', om de retouraanmelding te voltooien. Let op: wanneer u één of meerdere producten behoudt, dan worden de verzendkosten niet teruggestort.

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Geen probleem! U kunt dan het modelformulier voor herroeping invullen en sturen naar: Hofkamp 25, 6161 DC Geleen. Ook kunt u het modelformulier via de mail naar ons toesturen. Bovendien is er de mogelijkheid om via uw account aan te geven dat u uw bestelling wilt ruilen. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
{