Retourneren

Heeft u uw bestelling ontvangen en bent u niet helemaal tevreden of is er een andere reden waarom u de bestelling niet wilt, dan kunt u de bestelling retour sturen. U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Nadat u uw bestelling heeft geannuleerd, heeft u nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. De termijn van die 14 dagen gaat in op de dag na het annuleren van uw bestelling. U krijgt het volledige aankoopbedrag terug inclusief eventuele verzend- en betaalkosten. De kosten voor de retourzending zijn wél voor eigen rekening. 

Herroepingsrecht                                                                                                                                                                             

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zullen de producten en alle toebehoren onbeschadigd en -voor zover redelijkerwijs mogelijk- in de originele verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen wachten met terugbetalen, totdat wij de producten in goede orde hebben ontvangen of wanneer u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggestuurd al naargelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen wij u voor de terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, kunt u het modelformulier voor herroeping versturen naar:

A tot Z LED
Horsterweg 7A
6199 AC Maastricht-Airport

Of u kunt een e-mail sturen tezamen met het modelformulier naar: [email protected].

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn, dan wat nodig is om de kenmerken vast te stellen en de werking van het product, dan kan A tot Z LED waardevermindering aan u doorberekenen. Vergeet overigens niet uw aankoopbewijs mee terug te sturen.

Retour via Mijn account

Bovendien kunt u ook via de webwinkel een retour indienen. U logt in met uw account. Vervolgens gaat u naar ''Mijn bestellingen''. U klikt op bekijken naast de order waarvan u uw artikelen retour wilt sturen. Nu komt u in het overzicht van de betreffende order terecht. Onderaan klikt u op de knop: Artikelen retourneren. Vervolgens geeft u aan welke artikelen u retour wilt sturen. Producten die u wilt behouden, laat u op 0 staan. Daarna geeft u (optioneel) aan wat de reden voor retour is en welke actie wij dienen te ondernemen. Als laatste klikt u op ''Verstuur'', om de retouraanmelding te voltooien. Let op: wanneer u één of meerdere producten behoudt, dan worden de verzendkosten niet teruggestort.

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Geen probleem! U kunt dan het modelformulier voor herroeping invullen en sturen naar: Horsterweg 7A, 6199 AC Maastricht-Airport. Ook kunt u het modelformulier via de mail naar ons toesturen. Bovendien is er de mogelijkheid om via uw account aan te geven dat u uw bestelling wilt ruilen. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
{