Disclaimer

A tot Z LED heeft zeer veel zorg besteed aan de inhoud en informatie op deze webshop. Echter kan het voorkomen dat de informatie verouderd is of niet volledig en/ of (deels) onjuist is, bijvoorbeeld door tik- en drukfouten. 

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief de wettelijk verplichte btw. Alle prijzen zijn exclusief verzend- en betaalkosten. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Wanneer het door uw bestelde product niet meer voorradig is en op korte termijn ook niet meer beschikbaar komt, dan stelt A tot Z LED u daarvan op de hoogte. A tot Z LED zal waar mogelijk een alternatief van vergelijkbare prijs en kwaliteit voorstellen. Actieprijzen zijn alleen geldig voor een bepaalde periode en zolang de voorraad strekt. Op die prijzen kan voor of na die bepaalde periode geen aanspraak worden gemaakt. Bovendien kan A tot Z LED op elk gewenst moment haar webshop wijzigen of beëindigen. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
{