Nieuw binnen!

Bekijk alle nieuwe artikelen

Hardlopers!

Bekijk alle hardlopers

  • Madera Hanglamp Hout Rond Houtkleur 53 cm - Madera Sabina

Hanglamp Hout Rond Houtkleur 53 cm - Madera Sabina

Deze ronde hanglamp gemaakt van hout heeft een diameter van 53 cm en een hoogte van 35 cm. Een prachtige lamp om boven de eettafel te hangen.

Meer informatie

Nu € 109,95

  • Madera Hanglamp Hout Rond Houtkleur 60 cm - Madera Est

Hanglamp Hout Rond Houtkleur 60 cm - Madera Est

Deze prachtige hanglamp valt op door zijn houtlook en aparte vorm. De hanglamp Est van het merk Mardera is een eyecatcher in elk interieur.

Meer informatie

Nu € 109,99

Dé webwinkel voor al uw verlichting, lampen en LED producten

A tot Z LED biedt een ruime keuze aan plafondlampen, hanglampen, wandlampen, tuinlampen, LED lampen en spots aan. De beste kwaliteit LED verlichting tegen een scherpe prijs met de service en garantie die u van een webwinkel mag verwachten!

Uniek design en eigen productie

Door intensief persoonlijk contact m et producenten en regelmatige werkbezoeken aan hun productfaciliteiten kan Profleds garant blijven staan voor haar producten, die geproduceerd worden volgens de hoogste Europese standaard.

LED lampen, armaturen en toebehoren

Profleds richt zich voornamelijk op de professionele markt. Door de opgedane expertise van de laatste jaren wil Profleds via A tot Z LED de particuliere markt bedienen. A tot Z LED heeft een ruim assortiment aan (LED) lampen, armaturen en toebehoren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
{